Despre noi

O poveste despre doua fetite care de mici erau pasionate de frumos si isi doreau sa imparta aceasta bucurie cu oamenii din jur... Asa s-a nascut ideea unui magazin... Au crescut si visul lor le-a urmat... nu numai visul, dar Universul le-a dat si doua fetite...

Casa lor era plina cu bucurie... au construit “Casa Alessia”... au creat acest site si au pus acolo toata bucuria lor, tot ce sufletele celor doua fetite si-au dorit.

Au lasat totul la vedere pentru ca si-au dorit ca si altii sa-si implineasca visele.Cei ce vor sa le treaca pragul casei nu trebuie decat sa isi faca un cont si sa-si umple cosul cu lucruri pe care si le doresc... pentru ca sunt produse speciale, originale, majoritatea italienesti.

Si pentru ca bucuria e impartita cu drag, cele doua fetite au decis, ca la fiecare comanda, sa ofere un cadou care sa le aminteasca celor ce le-au trecut pragul, ca oricand vor dori sa se intoarca, vor fi primiti cu bucurie.

Si pentru ca este o poveste fara sfarsit, cele doua fetite va asteapta in pragul casei, pline de energie, sa va ofere bucuria de a darui cadouri sufletelor dragi voua!

Chiar de suntem mici, vom cladi o casa din lucruri marunte, dar minunate, ce ne vor face viata mai frumoasa.

 

 

“Cand iti doresti ceva cu adevarat, vrei pentru ca aceasta dorinta s-a nascut in sufletul Universului.Este misiunea ta pe Pamant.

Sufletul Lumii se hraneste cu fericirea oamenilor.Totul este un singur lucru.Si cand tu vrei ceva cu adevarat, tot Universul conspira la realizarea dorintelor tale.

Omul poate intotdeauna sa isi implineasca visele.” (Paulo Coelho – “Alchimistul”)