LIVRARE SI PLATA

Livrarea produselor catre Client este efectuata prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier.

Societatea va efectua livrarea produselor doar pe teritoriul Romaniei.

Serviciul Standard este disponibil in toata aria de acoperire Fan Courier. Pentru lista completa a localitatilor pentru care nu se percep kilometri suplimentari, click aici aici

Pretul livrarii produselor practicat de Casa Alessia este de 25 LEI (TVA inclus).

Casa Alessia ofera transport gratuit la valori mai mari de 250 LEI.

Timpul de livrare al unei comenzi este de 48 ore de la data la care Clientul a generat comanda, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

In cazul produselor personalizate, va fi stabilita impreuna cu Clientul data la care va putea fi onorata comanda (avand in vedere timpul de executie a comenzii).

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, Casa Alessia va anunta Clientul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care Casa Alessia  primeste informatii eronate legate de livrarea produselor, coletul va ramane in depozitul curierului timp de doua saptamani, in vederea solutionarii situatiei. De asemenea, in cazul in care destinatarul nu este gasit la adresa, se vor face alte incercari de livrare.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca societatea de curierat rapid livreaza coletele continand produsele Comandate de catre dumneavoastra de luni pana vineri  intre orele 09:00 si 17:00.

 La cererea expresa a Clientului expeditiile trimise vineri se vor putea livra sambata.

Dreptul de proprietate asupra produselor va fi transferat Clientului doar in momentul efectuarii platii.

Puteti urmari status-ul comenzii pe site-ul www.fancourier.ro la sectiunea “Cauta un colet”.